شويه ديتيلز فى التفاصيل هتخلى اكلك طعمه جنان


Unknown | 06:34 |






1- للبسله المسبكه - قرب انتهائها وعندما تتسبك اضيفي لها 2 فص ثوم صحاح

2- للكوسه المطبوخه والمحشيه- إضافة النعناع الناشف أو الأخضر يضفي نكهه مميزه جدا

3- لصينية البطاطس - أضيفي الثوم المدقوق والكسبره وجوزة الطيب المبشوره

4- للباميه اطحني الثوم مع الفلفل الرومي البارد وحمريهم في الزبده واضيفي عصير الطماطم

5- للملوخيه لا تغطيها وهي سخنه اتركيها تبرد بعد إضفة التقليه- حتي لا تسقط ولا تسود

6- للقلقاس - بعد إضافة السلق لا تتركيه يغلي - لونه يصفر


7-الخرشوف - لا تسلقيه كثيرا اذا كنتي ستقومين بتخزينه في الثلاجه- وبصفه عامه الخرشوف يقدم مسلوق افيد واحلي من المطبوخ

8- للفراخ المشويه او الشيش طاووك اضيفي عصير الليمون بكثره في التتبيله

9-للكفته المشويه تتبل بعصير البصل فقط وليس بصل كاملا

10-للفراخ البانيه اضيفي الكاري البودر في التتبيله وفي بقسماط التغطيه                         

-->

0 التعليقات:

Post a Comment